Bestuur

Voorzitter: Taken: Vergaderingen in goede banen leiden, coördineren bestuursbeleid, het gezicht naar buiten.
Tinie Evers, Getrouwd met Bert. Wonend in Assen. Naast het bestuurswerk voor Jopie's ook actief als longarmquilter. Regelmatig worden er quilttops voor de stichting doorgequilt. Verder is ze lid van een groep in Groningen die quilts voor de stichting maakt. Ze maken gebruik van de lesruimte in het Cordi-atelier. Verder gaat ze graag naar georganiseerde midweken! Ze houdt geen blog bij.Secretaris: Taken: notuleren vergaderingen, mails beantwoorden of doorsturen, website-, facebook-, archief- en fotoalbumbeheer.

Ingrid Mulder, moeder van drie kinderen, Stan, Dieta en Teuni. Haar handwerken kan gevolgd worden op: blog Ingrid.


Penningmeester: Taken: verantwoordelijk voor alle geldstromen en halfjaarlijkse rapportage.
Ans Gentenaar, woonachtig in Nunspeet. Veel tijd gaat zitten in het mede-besturen van de stichting. Ook heeft ze nog tijd om dromenquilts te maken. Ze geniet erg van georganiseerde quiltweken. Helaas heeft ze geen blog.


Vaste medewerker: Taken: beoordelen aanvragen, bijpassende quilt zoeken en versturen. Daarbij stuurt ze elke keer de dromenquiltmaker een berichtje.
Jopie Bouwman maakt dromenquilts, werkt andere dromenquilts af. Maar vooral beoordeelt ze alle aanvragen voor dromenquilts en zoekt de meest geschikte dromenquilt uit voor het zieke jongetje of meisje.
Ze gaat ook graag zo af en toe naar een georganiseerde quiltweek.