Vrijwilligers

Vrijwilligers, daarmee staat of valt onze stichting. Niemand wordt betaald voor zijn werkzaamheden. Er blijft niets aan de strijkstok hangen, gewoonweg omdat die strijkstok er niet is.


Onze stichting krijgt steeds meer bekendheid en dat betekent ook steeds meer werk. Gelukkig hebben we een hele grote groep vrijwilligers die de voorraad dromenquilts op peil houdt. Maar daarmee zijn we er nog niet. We hebben ook vrijwilligers nodig die bereid zijn om andere werkzaamheden te doen.

Naast de uitgifte van dekens is het ook nodig om donateurs te werven, zodat ook in de toekomst de dekens kosteloos verstuurd kunnen worden. Daarvoor zijn er verschillende werkzaamheden noodzakelijk.
We zoeken:
  •  Iemand die organisaties wil benaderen die bereid zijn om onze stichting op hun website te vermelden.
  •  Iemand die de organisatie van aanwezigheid op beurzen en open dagen in zijn/haar regio wil verzorgen. Dit kan variëren van alleen folders uitdelen tot het bemannen van een kraam met verkoop van artikelen voor de stichting.
  • Iemand die fondsenwerving voor de stichting wil verzorgen.
  •  Iemand die bereid is om bij te springen daar waar noodzakelijk (quilts verzendklaar maken, helpen op dromenquiltdagen, verzorging mailing, etc.).
  •  Iemand die comité van aanbeveling opzet, regelt en daarvoor mensen benaderd.

Extra inkomsten verkrijgen we via onze webwinkel met (zelfgemaakte) geschonken artikelen. Ook hiervoor zoeken we nog:
  •  Iemand die deze wil gaan beheren. Dat houdt in: het contact met de klant via email, het versturen van de artikelen en het bijhouden van de voorraad in de webwinkel op internet. Ook na een beursdag of open dag moet de voorraad weer bijgewerkt worden.
Ondertussen is de vacature webwinkelbeheerder vervuld. Hartelijk welkom Hetty!

Staat er iets bij wat u interesseert? Of heeft u wellicht andere ideeën?

Vul dan dit formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Een mailtje sturen naar: info@jopies-dromenquilt.nl kan natuurlijk ook.