maandag 27 juli 2009

Dromenquilt blokken naaidag.

Vandaag hielden Jopie, Rudy, Ans en Lia weer een "dromenquilt blokken naaidag". Regelmatig komen ze zo met z'n vieren bij elkaar om de blokken die binnen zijn gekomen tot quilt-tops te naaien. Helaas liep alles niet zoals het lopen moest.

Vorige week waren de folders naar Jopie gestuurd maar omdat ze niet thuis was moest ze ze vanmorgen afhalen bij het postkantoor. Jopie moest 3x fietsen om de folders uiteindelijk te krijgen, om 9 uur bleek het postkantoor pas om 10 uur open te zijn. Dus om 10 uur nog maar een keer richting postkantoor. Helaas, mevrouw, u kunt ze niet meekrijgen als u zich niet kunt legitimeren. Dus terug naar huis om het legitimatiebewijs op te halen.

Eindelijk dan maar aan het werk. Maar de volgende ramp lag al weer op de loer. Er viel koffie over de blokken.

Na die rommel te hebben opgeruimd dan eindelijk toch maar aan het werk? Helaas,  Rudy was het voetpedaal van de machine vergeten. Dan maar met een naaimachine minder maar gewerkt zal er worden, maar toen bleek er een rekenfoutje gemaakt te zijn bij het berekenen van de breedte van de rijen.

Nu zul je denken: Ik had al gelijk alles aan de kant gegooid. Nou mooi niet. Dan ken je Jopie, Rudy, Ans en Lia niet. Die gaan gewoon door. En niet zonder resultaat. Want ondanks alle tegenslag zijn er toch twee tops afgekomen. Applaus dames. Jullie geven niet snel op!


Door alle pech zijn er nog stapels blokken blijven liggen. Die komende de volgende keer wel weer aan bod.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten