zondag 12 juli 2009

Mooie stof voor de achterkanten.

Yvon en Miny zijn op de terugweg van de bee nog even langs de Kwantum gegaan. Als rechtgeaarde quiltsters konden ze natuurlijk niet aan de afdeling stoffen voorbij.
bijna 20 meter leuke stof met elfjes en eenhoorn
Gelukkig waren er veel mooie katoenen kindergordijnen afgeprijsd. En die stof is supergeschikt om als achterkant van dromenquilts te dienen. Ze hadden al een mooie stapel bij elkaar gezocht en stonden zich af te vragen welke rollen ze mee zouden nemen want ze moeten natuurlijk wel aan de portemonnee denken.

Toen kwam er een medewerkster van de Kwantum naar hen toe en vroeg of ze ons kon helpen. Wij legden uit dat we op zoek waren naar goedkope stof voor het goede doel. We legden uit dat we er dromenquilts van gingen maken, quilts die aan ernstig zieke kinderen worden gegeven.
14 meter ecru stof met allemaal vrachtwagens erop
En wat bleek? Zij had zelf ook ooit gequilt en we kregen de aanbieding de stof mee te nemen voor nog veel minder..... Dus wij gingen weg met rollen van 10 meter voor € 3,25. Nog geen 35 cent de meter!!!! En zo hebben  we 7 rollen stof meegenomen tussen de 10 en 15 meter.  Ook kregen we nog een tas gevuld met coupons mee van leuke stofjes die we kunnen gebruiken.

Gemiddeld kwamen we uit op 60 cent de meter stof. Kunnen weer heel veel mooie dekens van worden gemaakt.
nog meer stof

leuke gele stof en dezelfde ook in het rood


stoere blauwe jongensstof met raceauto's

KWANTUM BEDANKT!!!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten