zondag 9 augustus 2009

promoten Jopie's Dromenquilt

Gisteren werd er bij ons in de buurt een Boerenmarkt gehouden. Ik had gevraagd of we daar met Jopie's Dromenquilt een standje konden krijgen. Helaas waren alle beschikbare plaatsen al vergeven. Maar.... daar laten we ons niet door afschrikken. Minie en ik zouden dus gezellig naar de boerenmarkt. We hadden "voor alle zekerheid" toch maar een stapel folders meegenomen. Het was er erg gezellig. Het begon al goed. De eerste stand werd bemand door drie dames die breien, quilten en naaien. De opbrengst werd door hen aan een goed doel gegeven. En zeg nu zelf, welk doel is beter dan Jopie's Dromenquilt? Dus een folder gegeven en een praatje gemaakt. Er stond nog een stand met quilten van iemand die les geeft en een attelier heeft... Daar komen dus veel quiltsters. Ik kende haar en heb haar gevraagd of ze een stapeltje folders op de kraam wilde leggen en ook eventueel in haar attelier. Kreeg gelijk alle medewerking en ook de mededeling dat ze een kinderquilt heeft liggen die ze graag aan Jopie's wilde doneren. Succes nummer 2.


Zo zijn we de hele boerenmarkt afgegaan en waar mogelijk een folder afgegeven. Zo ook bij de stand van de plaatselijke kerk. Gelijk kregen we de vraag of we eventueel wilden komen vertellen wat Jopie's Dromenquilt inhoudt. En wat we er voor vroegen. Voor een redelijke donatie willen wij nu natuurlijk voor "niets" een avond komen vertellen..... Succes nummer 3. En als klap op de vuurpijl troffen we een verslaggever van de plaatselijke TV. Ook die is na een praatje met folder vertrokken.


's Middags zijn we nog  naar de Naaidoos in Nieuw Buinen geweest om een stapel folders achter te laten.


Op 22 augustus gaan we daar Jopie's Dromenquilt promoten tijdens de opendag. Dus weer een mooie kans om quiltsters in aanrakking te brengen met het initiatief van de stichting die door en voor quiltsters is opgeericht om Jopie's Droom waar te maken.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten