vrijdag 9 oktober 2009

Circle of friends award

De Circle of Friends award is een award die bloggers toekennen aan een andere blogger die ze ergens voor willen bedanken of omdat ze een blog hebben wat ze de moeite waard vinden of waar ze extra de aandacht op willen vestigen.

De Stichting Jopie's Dromenquilt heeft deze award gekregen van Patches (Jos) omdat, zoals ze schrijft:

"Deze jonge stichting zieke kinderen een warm gevoel wil geven door hen een quilt te schenken waaronder ze zich veilig en geborgen voelen. Ik hoop dat door deze award meer mensen het blog van Jopie's Dromenquilts bezoeken."

En dan nu aan Jopie's de taak om de award door te geven aan twee blogs en in willekeurige volgorde zijn het geworden Joke omdat zij, ondanks dat ze helemaal in Zweden woont een geweldige promotor is van Jopie's. Joke je hebt hem verdiend! De tweede award gaat naar Cuny omdat zij Jopie's zo geweldig heeft geholpen met de schitterende folder die we dankzij haar hebben.

Dames, pak de award van dit blog en zet hem op die van jullie. Als jullie willen, kunnen jullie hem ook aan twee bloggers doorgeven.

En Jos? Namens alle vrijwilligsters van JOPIE'S... BEDANKT!

1 opmerking:

  1. Wat leuk dat de stichting een award heeft gekregen en inderdaad ze zijn weer doorgegeven aan 2 hele grote kanjers die de stichting een enorm warm hard toe dragen! Bravo!

    BeantwoordenVerwijderen