maandag 26 oktober 2009

De rust is een beetje terug.

Na een heel hectische periode waarin we de stichting Jopie's Dromenquilt hebben opgericht. Na alle open dagen die we hebben bezocht om onze nieuwe stichting "op de kaart" te zetten. Na alle mailtjes met steunbetuigingen die we hebben ontvangen te hebben beantwoord (en we hopen niet dat we iemand vergeten zijn). En natuurlijk na onze eerste Jopies Dromenquiltdag, die zo'n geweldig succes is geweest, keert de rust een beetje terug.

Dat wil niet zeggen dat we achter de schermen stil zitten hoor. Er wordt nagedacht over acties die we kunnen houden. Heel veel vrijwilligers hebben aandacht gevraagd voor Jopie's bij de regionale pers (en niet zonder succes). En er melden zich ook nieuwe vrijwilligers aan.

Het fijnste is dat de aanvragen langzamerhand binnen komen en we dus echt dat kunnen doen waar we het allemaal voor zijn begonnen. Dromenquilts maken voor en schenken aan ernstig zieke kinderen.

De eerste folder was binnen de kortste keren "uitverkocht" oftewel gewoonweg op. Zoveel belangstelling. Ze zijn echt naar alle delen van het land verstuurd om te worden uitgedeeld.

Er wordt op dit moment hard gewerkt aan de nieuwe folder. Want we zijn niet langer een stichting in oprichting maar een volwaardige stichting. En daar hoort een aangepaste folder bij. We hopen dat de nieuwe folder begin november klaar is voor verzending. Belangstelling voor een stapeltje om uit te delen op de Bee, bij een quiltwinkel in de buurt of onder mogelijke donateurs? Stuur dan even een mailtje naar: info@jopies-dromenquilt.nl.

2 opmerkingen:

  1. Hallo Yvonne,
    Ik had graag een stuk of tien folders als ze klaar zijn. Die kan ik op twee bee's uitdelen.
    groet

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Anita wil je even je adres stren naar jopiesdromenquilt@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen