zaterdag 14 november 2009

Dat was leuk wakker worden.

Rudy, Jopie en Ans zijn op midweek. En natuurlijk is er een stapel folders meegegaan in de koffer. In het hotel waar ze verblijven zitten nog meer groepen mensen. En aan hen is het verhaal van Jopie's Dromenquilt verteld. En aan hen zijn folders uitgedeeld. Er is dus flink gepromoot. En dat heeft flink wat vruchten afgeworpen.

Vanmorgen wilde Rudy haar kamer verlaten om te gaan ontbijten en bij het opendoen van haar deur zag ze een enveloppe op de grond liggen. Ze pakte hem op. Mmmmm voelde best wel zwaar aan. En toen ze hem openmaakte wist ze niet wat ze zag. Er zat 261,00 euro in! Eén van de groepen, de Lightworkers, die ook in het hotel verbleven hadden spontaan een inzameling gehouden voor Jopie's Dromenquilt. Geweldig hè? Met recht Lightworkers.


 Lightworkers; heel hartelijk bedankt!

2 opmerkingen:

 1. O wat grandioos,
  Groetjes Joke.
  Ps heb net een foto van een quilt naar Yvonn gestuurd, ben nu met de 2de bezig.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Yvonne,
  Wat fijn dat er altijd wel mensen betrokken zijn en zoiets voor je doen, heerlijk.
  Ik heb een vraag, op de dag in Nunspeet zat er een vrouw naast mij "miles per minute" te naaien. Ik heb niet helemaal begrepen hoe dat werkt. Weet jij waar ik de uitleg kan vinden? Misschien leest die bewuste mevrouw deze reactie wel en laat ze jou weten hoe het zit?
  groet,
  Anita A.

  BeantwoordenVerwijderen