woensdag 16 december 2009

Feestdagen.

Over een week is het alweer zover. Kerstfeest. Het feest waarbij iedereen een ander gevoel heeft. Voor de een betekent het lekker eten, feestelijk versierd huis, familiebezoek. Toch is kerst voor heel veel, ook stilstaan bij het Kind in de kribbe. Een kind dat geboren werd in een stal en zijn leven begon als vluchteling doordat het met zijn ouders naar Egypte moest vluchten toen het nog maar enkele weken oud was. Ook zijn er veel mensen voor wie kerst eigenlijk best overgeslagen mag worden om heel verschillende redenen. Ze zijn alleen of ze hebben geen reden om zich feestelijk te voelen omdat ze geconfronteerd zijn met ziekte verlies, verdriet. Ook aan die mensen moeten we denken, "omzien naar".

Iedereen die zo ontzettend heeft meegeholpen om Jopie's Dromenquilt in de gelegenheid te stellen om het doel te verwezenlijken waarvoor we ons inzetten; willen we heel hartelijk bedanken! En we gaan ook in het nieuwe jaar door om heel veel dromenquilts bij kinderen te krijgen die door ziekte of andere oorzaken niet mee kunnen doen.

1 opmerking:

  1. Bij deze wil ik iedereen een hele fijne kerst toe wensen en een heel gelukkig en gezond en liefdevol 2010 met veel creativiteit.
    En vooral dat we maar veel mooie dekens kunnen maken voor alle kinderen die het zo hard nodig hebben.
    Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen