zondag 24 januari 2010

Ontroerend.

Begin van deze week ontvingen we, naar aanleiding van een artikel in de krant, een ontroerende mail met het verzoek om een dromenquilt. Het gaat om drie kinderen uit hetzelfde gezin. De kinderen lijden aan een ernstige spierziekte en zijn rolstoelafhankelijk maar het is niet mogelijk voor ze om heel de dag in hun rolstoel te zitten. Regelmatig liggen ze op bed. Verder zijn ze ook zuurstof, sondevoeding en beademing-afhankelijk. Er ligt bijna altijd wel een van hen om beurten op bed, in de kamer.

Voor deze kinderen werd 1 dromenquilt aangevraagd zodat ze er om de beurt onder kunnen liggen. Als je dan het verhaal leest word je wel heel erg stil. Drie kinderen uit 1 gezin!

Het idee achter de dromenquilts is dat een kind dat ziek is iets voor zichzelf heeft. Iets waar het troost uit kan putten, maar ook vreugde in vindt. Iets helemaal alleen voor zichzelf. Vanuit die gedachte was er dus maar een beslissing mogelijk. Niet 1 maar 3 dromenquilts versturen.

En zo zijn halverwege de week drie dromenquilts verstuurd. En binnen een paar dagen ontvingen wij de reactie van de ouders. Die reactie willen we dan ook graag met iedereen die zich zo inzet voor dit doel, delen.


Namens onze kinderen allemaal héél hartelijk bedankt voor die prachtige dekens die jullie aan ons hebben opgestuurd.

En niet alleen van onze kinderen...

Zelf was ik ook helemaal ontroerd toen ik het pak openmaakte.

Ik heb zoiets altijd al erg mooi gevonden. En nu zelf voor de kinderen te mogen ontvangen.

zóveel werk!!! En ontzettend mooi.

Wist u dat ook die afbeeldingen helemaal bij ons passen Al die dieren...

Wout is helemaal weg van trekkers en kranen en heftruc's e.d. Dus hij was helemaal blij met het supermooie deken.(Met die blauwe achterkant)

Gerrit  is een echte dierenliefhebber en kan nu elke dag ook binnen genieten van de dieren-pracht.

Arianne is een echte meid. En die poezen-deken was dan ook voor haar dé favoriet!

Willen jullie alle mensen die hier aan gewerkt hebben hartelijk bedanken?

 Hartelijke groeten van heel de familie ******* uit *******

2 opmerkingen:

  1. Geweldig dat jullie op deze manier zo'n zegen kunnen zijn!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat ontroerend, dan weten we waarom we dekens voor deze kinderen maken, en wat fijn dat jullie er 3 gestuurd hebben. nu heeft elk kind zijn eigen dekentje.
    Liefs Joke en ga zo door

    BeantwoordenVerwijderen