woensdag 6 januari 2010

Promotie.

Al lijkt het erop dat het een beetje stil is, niets is minder waar. Achter de schermen wordt er hard gewerkt om onze stichting te promoten. Zo zullen we volgende maand drie dagen te vinden zijn op het Crea-weekeind in de Evenementenhal in Hardenberg. Drie dagen lang een stand be"vrouwen" op een beurs waar letterlijk duizenden dames zullen komen die creatief bezig zijn, vergt een flilnke organisatie. Want wie moeten er die dagen in de stand staan. Het is fantastisch dat we veel vrijwilligsters bereid hebben gevonden een dag daar te komen helpen. En momenteel wordt er hard gewerkt om daar dan ook goed voor de dag te komen.

Door de Evenementenhal is ons alle medewerking verleend om als goed doel daar aandacht te vragen. Geweldig dat zoveel mensen Jopie's een warm hart toedragen. Vorig jaar bij de start van de stichting konden we niet vermoeden dat er zoveel quiltsters, vrijwilligers en bedrijven bereid gevonden zouden worden om ons te helpen de droom van Jopie waar te maken.

Heeft u dat weekeind niets te doen? Kom dan langs bij onze stand. We zijn te vinden in de hal waar ook alle workshops gehouden worden. Kunt u niet alleen komen? Neem gerust uw man mee want tegelijkertijd is er een kampeerbeurs op het terrein van de evenementenhal. Meer informatie kunt u vinden op de site van de Evenementenhal. Het zal hopelijk niet de eerste keer zijn dat we bij zo'n groot evenement aanwezig zullen zijn.

1 opmerking:

  1. Hoi, hebben jullie nog vrijwilligers nodig voor de beurs in Hardenberg?
    En als jullie nog vrijwiligers nodig hebben voor activiteiten in de regio rond Enschede/Overijssel dan kun je mij op de lijst zetten. met vriendelijke groet,
    Anita A

    BeantwoordenVerwijderen