vrijdag 19 februari 2010

Creabeurs 19, 20 en 21 februari.

Vandaag was het dus de eerste beursdag. Best heel spannend. Vanmorgen rond half tien troffen de vrijwilligers die vandaag de stand zouden bemannen elkaar. Gisteravond hebben Heleen en Ingrid de stand al ingericht en dat hebben ze fantastische gedaan. Wat heerlijk dat er zo'n grote groep spontaan bereid was om een dag van dit weekeind af te staan om voor Jopie's op de beurst te staan.

Het was druk, heel druk. Veel gesprekken, veel vragen, veel dames ook die best wilden helpen. Er zijn patronen meegenomen om samen met hun bee bezig te gaan met dromenquilts. Er zijn hebbedingetjes verkocht, loten verkocht. Er is uitleg gegeven. Kortom we zijn de hele dag druk in de weer geweest met z'n viertjes. Ans, Jopie, Marijke en ik.

Hier vast een foto van de mooie stand waarvoor Mirjam zulke mooie vlaggen heeft gemaakt. Echt tijd om te fotograferen was er niet dus aan het eind nog maar een paar foto's gemaakt.

4 opmerkingen:

 1. ik probeer een email naar jullie te sturen, maar ik krijg hem steeds terug. Kunnen jullie aub contact met mij opnemen.
  Fijn weekeinde!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo alle lieve dames,
  Jullie mogen van mij weten, ik was niet weg te slaan bij jullie stand,Ik ben nog maar net begonnen met deze hobby,en gestart samen met mijn buurvrouw om knuffeldekens te maken,voor een project in Roemenie wanneer dit lukt, beloof ik dat er zeker ook een naar jullie gaat. heel veel succes en dat er maar veel kinderen gelukkig onder de dekens mogen worden

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie stand hadden jullie, en ik hoop dat het een groot succes was.
  Hoop dat jullie nog wat kaarten verkocht hebben.
  Wou dat ik erbij was geweest, wat zal dat een voldoening geven, als je zoveel vragen krijgt en dat dames dan meteen reageren we maken wel even wat blokken.
  Gr Joke ik hoor het allemaal wel, ook al zit ik zover weg, ik ben toch dicht bij.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een gezellige kraam hebben jullie ervan gemaakt, zeg!
  Ziet er leuk uit. Hoop dat er weer veel mensen aangetrokken zijn om kleine quiltjes te maken en op te sturen.
  Gr. Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen