zaterdag 6 februari 2010

Creabeurs - verloting.

Op vrijdag 19, zaterdag 20 en zondag 21 februari aanstaande zal Stichting Jopie's Dromenquilt aanwezig zijn op de Creabeurs in Hardenberg. Hoofddoel is natuurlijk de stichting bij een groot publiek onder de aandacht brengen en mensen enthousiast maken voor dit mooie doel. Zo zal er een kleine workshop gegeven worden over papierpiecing. Er zullen kant-en-klare pakketjes zijn om een blok te maken. We vragen hiervoor wel een kleine vergoeding omdat ook de stof er al bij zit. En..... er zal een verloting worden gehouden.

Er zijn drie quilts aangeboden en die dingen allemaal mee in de verloting.

De hoofdprijs is beschikbaar gesteld door Anne Kipping, de tweede prijs door IngridvO en de derde door Margeeth. Waarvoor onze hartelijke dank.

Misschien niet nodig, maar we laten de quilts nog graag even zien.

Hoofdprijs: 

Tweede prijs:

Derde prijs:

Deze plaatjes zijn niet representatief voor de afmeting!

Lotenverkoop:
Tijdens de Creabeurs kunnen bezoekers loten kopen voor € 2,50 per stuk of 5 voor € 10,--. De loten zijn voorzien van Jopie’s logo en een plek om naam / adres / woonplaats / telefoonnummer / e-mailadres in te vullen.

Het ingevulde lot wordt vervolgens gedeponeerd in een doos.

Na 3 dagen zal de balans opgemaakt worden. Als alle loten verkocht zijn, zullen we zondagmiddag om 15.00 uur de prijstrekking (laten) verrichten. Als ze nog niet allemaal verkocht zijn, wachten we tot 17.00 uur.

Niet naar de Creabeurs? Wel loten?
Ja hoor, daar hebben we ook aan gedacht. Logisch, want daar werd direct al om gevraagd.

Wilt u meedingen naar een van deze prachtige prijzen? Dat kan! Een mailtje naar onze penningmeester Ans Gentenaar met daarin uw naam/adres/woonplaats/telefoonnummer en e-mailadres. Vervolgens hoeveel loten u kopen wilt en uw banknummer. Zodra Ans gezien heeft dat het betreffende bedrag op naam van de stichting is bijgeschreven, zorgt Ans ervoor dat er zoveel loten in de doos gedeponeerd worden als het aantal loten dat u besteld heeft. Ans stuurt u vervolgens een retourmail, zodat u weet dat het geld binnen is en de loten uitgeschreven.

Uiterlijk op donderdagavond 18 februari 22.00 uur dient het bedrag op rekeningnummer: 15.28.69.409 t.n.v. Stichting Jopie’s Dromenquilt te Nunspeet bijgeschreven te zijn. Daarna is meedoen alleen nog mogelijk tijdens de Creabeurs.

Zo hopen we iedereen tegemoet te komen en zoveel mogelijk loten te verkopen natuurlijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten