woensdag 12 mei 2010

19 juni Fair in Genemuiden.

Op 19 juni is er een grote Fair in Genemuiden. Op deze fair zal ook de stichting Jopie's Dromenquilt aanwezig zijn met een stand. En daar kun je dus niet met lege handen komen. Tijdens de Creabeurs in Hardenberg zijn er heel veel door vrijwilligers gemaakte spulletjes verkocht.

De afgelopen maand zijn Heleen en Ingrid heel druk bezig geweest met het ontwerpen en maken van allerlei leuke dingen voor de verkoop. Om een paar voorbeelden te laten zien:


Op het blog van Heleen is hier meer over te lezen en wil je meehelpen dan moet je even naar het blog van Heleen gaan want daar staat meer informatie over hoe deze leuke zakdoekhoesjes zijn te maken.
De tutorial is inmiddels hier te downloaden: tutorial.

Ook op Ingrid haar blog zijn leuke dingen te zien die zij heeft gemaakt. Schattige tasjes en omslagen.
 
Ook over het maken hiervan is op het blog van Ingrid meer informatie te vinden. Verder er zijn heel veel andere dames ook bezig voor Jopie's. 

Dus op 19 juni vallen al deze mooie dingen en nog veel meer, te bewonderen in Genemuiden. Zeker een dag om op de kalender vrij te houden en langs te gaan. En natuurlijk zullen er na 19 juni nog tal van activiteiten zijn waarvoor leuke dingen te maken zijn. Wil je meehelpen en meer informatie dan kunt u altijd een mailtje sturen aan: info@jopies-dromenquilt.nl.

1 opmerking:

  1. O wat schitterend, nu die zullen jullie zeker snel verkopen.
    Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen