zondag 11 juli 2010

Open dag in Kleve....

Hier het verslag van Ingrid die ondanks de hitte voor Jopie's naar de open dag in Kleve is gegaan. Het zal afzien zijn geweest en daarvoor alleen maar respect en dank. Ook aan Dieta en Jacq. Petje af dames....

Dieta en ik moesten een heel eindje rijden voordat we bij Jacq zouden kunnen lunchen en omdat de schoolvakanties begonnen waren, moesten we rekening houden met vakantiedrukte op de Nederlandse snelwegen. Daarom zijn we op tijd vertrokken. Ongeveer half acht zaten we in de auto. Na een tussenstop waren we tegen half elf bij Jacq. Jacq had voor ons een lunch met een lekkere kop thee.

Daarna door naar Andrea. Inmiddels was de temperatuur gestegen tot een graadje of 33, later werd het nog 36!!! We kregen een plekje in de schaduw en daar hebben we alle spulletjes van Jopie's neergezet, alle dromenquilts die we mee hadden voor promotie opgehangen en er hingen al vier tops die de Flying Geese groep, waar ook Jacq bij is, gemaakt hadden. Die werden ons later op de middag officieel overhandigd.

Hier een aantal foto's van ons plekje, nog volop in opbouw. Dieta is hier de mini's nog aan het vasttacken:

Op de achtergrond hangen de tops die de Flying Geese groep gemaakt heeft:

Afbeelding
Deze groep dus:  Ze hebben dit jaar nog een aantal tentoonstellingen.

Hier werden de tops officieel overhandigd, Andrea hield een kort toespraakje, met leden van de Flying Geese groep op de achtergrond:

Afbeelding
In dit album staan nog meer foto's: http://www.mijnalbum.nl/Album=HVBLFSHB

Zoals deze close-up: Afbeelding

Nadat we om een uur of vijf afgebroken hadden, hebben we nog "kaffee mit kuchen" genuttigd. Heerlijk! Geweldig hoe Andrea dit doet. Bedankt!

We besloten om niet meer samen uit eten te gaan, maar rustig in een koele auto richting Drenthe te rijden.

_________________
Groetjes Ingrid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten