zondag 17 oktober 2010

Dromenquiltdag 30 oktober: extra feestelijk.

De stichting Jopie’s Dromenquilt heeft als doel om aan kinderen die lijden aan een ernstige, chronische of aangrijpende ziekte of die een traumatische gebeurtenis hebben meegemaakt, een dromenquilt te geven. Een dromenquilt is een kleurige deken, speciaal voor deze groep kinderen gemaakt.
Voor die kinderen is een grote groep vrijwilligers uit het hele land enthousiast bezig met het maken van dromenquilts. Zij zetten hun hobby in voor een goed doel.
Er zijn jaarlijks een aantal ontmoetingsdagen voor de vrijwilligers die zich voor de stichting inzetten, zo ook 30 oktober a.s.
Deze ontmoetingsdag zal een heel bijzondere worden en wel om twee redenen.
In juli van dit jaar bestond Hotel Villa Heidebad in Epe 5 jaar. In plaats van een receptie met bloemen werd de genodigden gevraagd geld over te maken voor een goed doel. Eén van die goede doelen is de stichting Jopie’s Dromenquilt. Hotel Villa Heidebad biedt de stichting een luxe dagarrangement voor een groep aan. Dat arrangement gebruikt de stichting om de ontmoetingsdag te houden en de vrijwilligers, die zo belangrijk zijn, in het zonnetje te zetten.
Deze bijzondere ontmoetingsdag wordt helemaal feestelijk omdat de vestigingsmanager van de Vergelijkshop in Apeldoorn namens Monuta Charity Fund een cheque aan de stichting Jopie’s Dromenquilt komt overhandigen.
Het Monuta Charity Fund steunt kleinschalige projecten. Dit jaar was het thema “Geef het leven kleur”. En dat is precies wat de stichting Jopie’s Dromenquilt probeert. De levens van heel veel zieke kinderen krijgen wat meer kleur door hen een kleurige dromenquilt te schenken.
Heeft u belangstelling voor ons werk? Kom dan op 30 oktober gerust even langs. U bent welkom tussen 10.30 uur en 15.00 uur.
Waar?
Hotel Villa Heidebad
Molenweg 17
8162 PE Epe
Per e-mail kunt u de stichting bereiken op: info@jopies-dromenquilt.nl

1 opmerking:

  1. Snik kan er niet bij zijn, want kom pas de 25ste Nov naar Nederland.
    Ik wens iedereen alvast een hele fijne dag toe
    Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen