zaterdag 30 oktober 2010

En vandaag is het dan zover....

Onderstaand krantenartikel stond in De Stentor van 13 juni 2010

 De stentor

door Hemmy van Reenen EPE. zondag 13 juni 2010 | 20:42 | Laatst bijgewerkt op: zondag 13 juni 2010 | 20:43
Goededoelenactie Villa Heidebad
Negentig reacties kreeg het jubilerende conferentiehotel Villa Heidebad aan de Molenweg in Wissel binnen toen eigenaar Wim van Vilsteren twee weken geleden in de Stentor aankondigde dat hij geld wil weggeven aan lokale goede doelen in Epe. Villa Heidebad bestaat vijf jaar en viert dat op 18 juni. "Wijn of bloemen die je normaal op een feestje krijgt, ben je veel te snel weer vergeten," is de ervaring van Van Vilsteren. "Daarom vragen de gasten die op ons feest komen wat geld over te maken.
Zelf zetten we ook een bedrag opzij. Samen zal het zo'n vijfduizend euro zijn, verwachten we. Om de band met Epe te verstevigen willen we dat geld weggeven aan lokale goede doelen."

De bekendmaking dat er geld weg te geven viel, zorgde voor een storm van reacties. Wim en Joyce van Vilsteren maakten zaterdag met hun personeel een keuze uit de negentig goede doelen die zich kandideerden voor een donatie. Vooral het selectiecriterium dat het een goed doel in Epe moest zijn, speelde een belangrijke rol. Op de dag van het lustrum krijgen de winnaars een bedrag overgemaakt.
En één van de 19 geselecteerde goede doelen is onze eigen stichting Jopie's Dromenquilt:

Stichting Jopie's dromenquilt (gratis dagarrangement inclusief koffie, lunch en zaalhuur).
Het bestuur van de stichting heeft besloten dit dagarrangement te gebruiken om op 30 oktober de Jopie's Dromenquiltdag te houden. Op die manier wil de stichting haar vrijwilligers die dag in het zonnetje zetten.
En er is vandaag nog een verrassing. Namens het Monuta Charity Fund zal de heer Aart Koetsier van de Vergelijkshop in Apeldoorn een cheque overhandigen aan de stichting. De vergelijkshop heeft de stichting aangemeld bij met Monuta Charity Fund.
Dit jaar heeft het Monuta Charity Fund als thema: Kleur het leven..... En omdat onze stichting probeert kleur te brengen in het leven van al die kinderen die een moeilijke tijd doormaken, heeft Monuta besloten hiervoor een geldbedrag van € 2.000,-- beschikbaar te stellen.
Een feestelijke dag voor onze stichting. Van deze dag zullen we natuurlijk binnenkort verslag doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten