donderdag 27 januari 2011

Promotie.

Zoals de trouwe lezers van ons blog al hebben kunnen lezen heeft Wendy Vosters ook dit jaar weer een heel mooi paperpiece blok gemaakt voor onze stichting. Maar Wendy heeft ook voor andere stichtingen weer nieuwe blokken gemaakt. Bij het overleggen met Wendy wat voor blok we dit jaar graag willen (jawel, we mogen zelf aangeven wat we graag willen) hebben we het idee geopperd dat het erg leuk zou zijn als de drie blokken die ze ontwerpt te combineren zouden zijn. Dat zou betekenen dat alle doelen het daarmee eens moeten zijn. Gelukkig vonden ook de andere doelen het een goed idee en dus kan er gekozen worden uit drie verschillende blokken. Twee paperpiece blokken en een applicatieblok. Een heel leuk stukje hierover heeft Anita op haar web-log. Misschien leuk om het hele verhaal daar even na te lezen.

Het is geweldig om te lezen op hoeveel blogs en web-logs er aandacht wordt gevraagd voor Jopie's Dromenquilt. Zo zijn er niet alleen de blokken van Wendy die gemaakt kunnen worden ook het applicatieblok dat Jacqueline voor de stichting heeft ontworpen kan gemaakt worden. Dus keuze genoeg om lekker aan de slag te gaan.

En over aan de slag gaan gesproken. Van Joke uit Zweden ontvingen we de volgende foto's. Joke werkt de donkere en koude winterperiode met een warm hart aan quilts voor goede doelen waarvan onze stichting er een is.Vrolijke blokken zijn het weer. En zo heeft Joke er al weer 20 gemaakt de afgelopen dagen. Foto's van alle door haar gemaakte blokken zijn op haar web-log te zien.

2 opmerkingen:

 1. Wat leuk dat jullie hem hier op hebben gezet, werd meteen warm van binnen, nu de volgende liggen alweer klaar. Pandora´s box gaat open vandaag en ik ga aan de slag voor jullie.
  Het is nog steeds winter , het is nu -15 dus wat fijner is het dan, om voor Jopie aan de slag te zijn.
  Ja wat enig zijn de blokken geworden hé van Anita.
  Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. He, wat leuk dat jullie een stukje hebben geplaatst over Joke en over mij !
  Het is gewoon leuk nieuwe dingen uit te proberen en als je dat kunt combineren met het ondersteunen van een goed doel dan is dat gewoon leuk !!

  BeantwoordenVerwijderen