zaterdag 5 februari 2011

Afscheid van Yvon Leeuw-Oudenaarde.

Helaas heeft Yvon Leeuw-Oudenaarde moeten besluiten om niet langer als secretaris voor onze stichting beschikbaar te zijn. Jammer voor Jopie’s en jammer voor Yvon. Gelukkig blijft ze nog wel actief voor Jopie’s. Binnenkort gaat ze samen met Jopie een interview geven voor een landelijke krant. En zo zullen er zeker nog meer zaken langskomen waar ze de stichting laat merken dat ze haar een warm hart toe draagt. Zo’n goede ambassadeur kunnen we natuurlijk niet missen.

Omdat de stichting niet buiten een secretaris kan, hebben we gekozen voor de meest voor de hand liggende oplossing. Ingrid Mulder is er vanaf het begin al bij en verrichtte bepaalde secretariële werkzaamheden. Pas wanneer de gegevens bij de Kamer van Koophandel gewijzigd zijn, zal Ingrid officieel onze nieuwe secretaris zijn.

Wij willen heel graag Yvon nog een keertje in het zonnetje zetten en een officieel afscheid geven. Tijdens de dromenquiltdag in Zutphen op 19 maart zouden we haar graag willen bedanken voor alles wat ze als secretaris en medeoprichter voor de stichting gedaan heeft. We plaatsen dit onder voorbehoud, omdat we niet zeker weten of dat ook werkelijk doorgang kan vinden. Wij houden u op de hoogte! Dan bent u van harte welkom om Yvon een hand te geven.

Yvon, hier alvast een klein woordje: ontzettend bedankt voor alles wat je de afgelopen jaren gedaan hebt. Je bent (en blijft) een inspirator!

2 opmerkingen:

  1. Ik vind het fijn om te lezen dat jullie er een officieel tintje aan willen geven.
    In Ingrid hebben jullie in ieder geval een fantastische vervangster voor Yvon gevonden. Fijn dat het zo is opgelost.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jammer voor Yvon dat ze gaat, maar ik begrijp dat ze toch nog wel actief blijft en voor Ingrid, Ik wens jou veel suc6 toe, ze hebben in jou een hele goeie vervagster gevonden.(gevonden!!! nou ze hadden je al)

    BeantwoordenVerwijderen