donderdag 10 maart 2011

Op 19 maart de Dromenquiltdag in Zutphen.

Naaien voor het goede doel op zaterdag 19 maart 2011.

Net zoals vorig jaar zal een aantal enthousiaste quiltsters uit het hele land op zaterdag 19 maart Zutphen aandoen. Gewapend met hun naaimachine en vele lapjes zal er gewerkt worden aan het maken van dromenquilts. Dit zijn allemaal vrijwilligsters die de stichting Jopie’s Dromenquilt een warm hart toedragen. Wat is dit voor stichting zult u wellicht zich afvragen?

De stichting Jopie's Dromenquilt wil kinderen die lijden aan een ernstige, chronische of aangrijpende ziekte of die een traumatische gebeurtenis hebben meegemaakt een 'dromenquilt' geven. Een dromenquilt is een kleurige deken die speciaal voor deze groep kinderen is gemaakt.

U bent van harte welkom vanaf 10.00 uur ‘s morgens tot 15.00 uur ‘s middags om een kijkje te komen nemen in de kegelbaan in de Hanzehal. Deze ruimte is dit jaar wederom ons gratis ter beschikking gesteld voor dit goede doel.

Ook zal er een kraampje staan met te verkopen artikelen, zelfgemaakt uiteraard. Ook staat er een mooi spaarvarken waar u eventueel een donatie kunt achterlaten, dit geld wordt gebruikt om eventueel materiaal aan te kunnen schaffen. Maar ook de verzending van de dromenquilts wordt hiermee bekostigd. Wij hebben dit heel hard nodig, daar de stichting drijft op de inzet van donateurs en vrijwilligers.
Dromenquilts Zutphen 2010.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten