maandag 15 augustus 2011

Evenementen en grootte dromenquilts.

Helaas hebben we op 17 augustus geen kraam bij de IJsboerderij in De Krim. Yvon Leeuw zou daar staan om onze stichting te promoten. Zij moest afzeggen omdat haar schouder langere tijd nodig heeft om te herstellen. In vakantietijd is het extra moeilijk vervanging te vinden, daarom hebben we het moeten afzeggen.

Gelukkig willen Tinie Evers en Christina Fokkema graag Yvon's taken overnemen op 20 augustus bij De Naaidoos in Nieuw-Buinen. We vinden het super dat Tinie en Christina dat willen doen. Bedankt dames!

Nu we toch zo bezig zijn met informatie geven, willen we u ook nog graag wijzen op het kopje 'Dromenquilts maken' bovenaan deze site. En dan gaat het vooral om het stukje:

Afmetingen Dromenquilts:
* voor baby's en kinderen tot ongeveer een jaar of zes: 90 x 120 cm.
* voor kinderen vanaf ongeveer zeven tot tien jaar: 120 x 150 cm. (meest gevraagd)
* voor oudere kinderen (tot achtien jaar): 150 x 200 cm.
Als u een quilt maakt met babystofjes, dan graag ook die maat aanhouden, dus 90 x 120 cm. Een heel grote quilt van babystofjes is niet echt praktisch.De laatste tijd krijgen we nogal 's grote quilts van babystofjes. Dat is niet praktisch omdat een dreumes/peuter graag sleept met zijn of haar quilt. Als u daar rekening mee wil houden? Heel graag!
De grootste maat quilt is op dit moment voldoende voorradig. Dus als u een quilt maakt, dan liever eentje van 120x150 cm of 90x120 cm. Alvast bedankt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten