maandag 26 september 2011

Dromenquiltdag Oene en webwinkel.

Wat een heerlijk weekend hebben we gehad. Het weer werkte reuze mee. We hebben vast allemaal genoten van deze mooie dagen.

In Oene was het zaterdag reuze gezellig op de dromenquiltdag. We waren met een klein groepje, maar wat kunnen die hard werken. 18 Prachtige dromenquilts was de opbrengst van vandaag en een top die bijna af is.
We hadden via-via-via nog 2 dromenquilts uit Limburg ontvangen, dus die hebben we gelijk ook gefotografeerd. Wat een prachtige quilts. Petje af dames!We hadden ook een aantal spullen meegenomen voor de verkoop. Helaas kwamen er niet zoveel bezoekers langs, maar ach, quiltsters hebben altijd iets nodig. En wie kan er niet een cadeautje op voorraad gebruiken?
De opbrengst viel ook daar dus lang niet tegen! Terwijl we met meer spulletjes naar huis gingen dan dat we meegenomen hadden.

Gelukkig paste het allemaal in de auto en nu ligt alles in de webwinkel. Heeft u het nieuwste product al gezien? Ze zijn zo lief! Prachtige vilten hartjes. En gelukkig hebben we ook weer van die schitterende matrushka's. Als boekenlegger of als tassenhanger. Het kan allemaal.De link naar de webwinkel is: Jopie's webwinkel.

2 opmerkingen:

  1. Fijn om te lezen dat jullie zo een gezellige dag hebben gehad en dat er weer quilts bij gekomen zijn
    Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk om zo te kunnen meegenieten.....

    BeantwoordenVerwijderen