woensdag 4 april 2012

Dromenquiltdag 31 maart 2012 Nunspeet

http://www.veluvinenunspeet.nl/algemeen/Zaterdag was het weer zover. Door Ans was er een dromenquiltdag in Nunspeet georganiseerd. Wat een prachtige locatie is het Veluvine gebouw.
  • Kitty heeft een prijzentang gedoneerd en die is gelijk goed in gebruik genomen. Dankjewel Kitty!
  • Josien heeft een aantal meters achterkantstof gedoneerd en Marleen een hele krat vol flanellen kinderstoffen. Daar is al goed gebruik van gemaakt. Dank voor jullie beide donaties. Super! 
  • Tinie had een prachtig quiltboek bij zich voor de verkoop. Dat spekte de kas behoorlijk. Meteen zijn we 20 euro rijker. Dankjewel Tinie. En Rudy natuurlijk ook!
  • Cuny heeft een aantal tijdschriften gedoneerd en daar zijn ook al een aantal van verkocht. Bedankt Cuny.
  • Helaas is het superframe van Yvon nog niet verkocht, dus dat komt binnenkort in de webwinkel. Bedankt voor de donatie Yvon.

Zaterdag konden we een aantal nieuwe dromenquiltmaaksters welkom heten op de dromenquiltdag. Ze hebben het goed naar de zin gehad en hard gewerkt. Natuurlijk hebben de bekende mensen ook hard gewerkt.

In totaal zijn er 30 quilts ingeleverd en 15 tops. Verscheidene tops zijn mee naar huis gegaan om thuis helemaal af te maken. Wat een enorm resultaat! De een nog niet mooier dan de ander. Als Jopie ze allemaal gedocumenteerd heeft, komen ze in het fotoalbum voorraad.

En dan nog een leuk nieuwtje: Tijdens de show-and-tell aan het eind van de dag is de 500e dromenquilt ingeleverd. Daarom een extra applaus voor deze quilt. Het is een gezamenlijk project. De blokken werden verzameld bij een regiodag van het quiltersgilde. De top werd in elkaar gezet door Ans en Hennie. De quilt werd doorgequilt door Tinie.De catering werd weer fijn verzorgd door Gena. Daarom werd ze in de bloemetjes gezet. Dankjewel Gena!

1 opmerking:

  1. Zo te lezen was het weer een ouderwets gezellige dag. Fijn dat er op zulke dagen niet alleen hard gewerkt wordt maar dat het ook een moment van ontmoeten is. Dat houd maaksters gemotiveerd.

    BeantwoordenVerwijderen