dinsdag 10 juni 2014

Open dag bij Wendy Vosters.

Afgelopen zaterdag was de open dag bij Wendy Vosters. Hieronder het verslag van Rudy ten Hof.

Open dag bij Wendy Vosters, 7 juni 2014.

De ontvangst was geweldig. Iedereen had een vaste plek waar ze konden gaan staan. Bij aankomst mijn quilts vast aan de waslijn gehangen en toen was het wachten op Ans, Elly en Tinie.
Met enige moeite de tafel in elkaar gezet en daar waren we mannen bij nodig. Rolf en Dory's man staken dan ook gelijk de handen uit de mouwen.
We wilden natuurlijk Dromenquilts ophangen maar omdat we van plek veranderd waren konden we niets ophangen. De mannen zijn gelijk op zoek gegaan en kwamen met een waslijnhouder, een waslijn en knijpers aan. Toen die klus geklaard was, konden de dekens opgehangen worden en de spulletjes uitgestald. Nadat alles stond en hing, zijn de mannen koffie gaan halen. Even later zaten we lekker koffie te drinken. Ik had thuis ook nog wat lekkers gebakken. We zaten tegenover Verdanda, die hebben we gelijk ook wat lekkers gegeven.

Maar lieve mensen wat was het warm. Maar goed dat we met ons viertjes waren en we steeds konden wisselen en rond konden lopen en afkoelen. We werden prima verzorgd en steeds kwamen ze dan ook met water rond, jullie moeten nu drinken hoor!
Wat een dag. Alles tot in de puntjes verzorgd door Wendy, haar man en haar vrijwilligers. Na afloop bij Wendy nog wat gegeten, wat ook alweer prima voor elkaar was. Na het eten was de grootste warmte weg en zijn we huiswaarts gegaan. Nu is het bijkomen en dat is niet omdat we het zo druk hebben gehad, maar wel omdat we allemaal lamgeslagen waren van de warmte.

Rudy.

Ans, Elly en Tinie.
Dory, Rudy, Elly en Ans.
Meer foto's zien? Dat kan hier: Fotoalbum evenementen.

Rudy: bedankt voor het verslag en de foto's.
Dory, Rudy, Ans, Elly, Tinie: bedankt voor jullie inzet.
Wendy: bedankt voor het plekje, eten en drinken.
Mannen: bedankt voor jullie hulp.
Klanten: bedankt voor jullie aankopen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten