dinsdag 24 november 2015

Foto's van de dromenquilts.


MyAlbum
Daar is nogal wat in veranderd. MijnAlbum heet nu MyAlbum. Op zich geen probleem maar de presentatie van quilts ziet er nu een beetje anders uit.
We zijn er zelf nog niet over uit wat de beste manier van presenteren is. Bij de eerste paar foto's hebben we de nummers vóór de betreffende quilt gezet. Het is namelijk een stukje lastiger om de details van een foto te zien. Daarvoor moet je de foto aanklikken en dan rechtsboven op ... klikken. Daar staat sowieso het nummer en de naam van de quilt bij.

Het nummer is van belang bij het aanvragen van een specifieke quilt. De aanduiding K (klein), M (middel) en G (groot) is ook handig om te weten als er een dromenquilt aangevraagd wordt. Klein is voor kinderen van 0-6 jaar, Middel voor kinderen van 7-10 jaar. Groot tot 18 jaar.

Hoe het fotoalbum er uiteindelijk uit zal zien? We blijven nog even puzzelen. Misschien heeft u een goed idee? Laat het ons weten!

2 opmerkingen:

  1. Ik vind het een heel lief en mooi gebaar maar misschien een idee om ook quilts te maken voor tieners met bij voorbeeld dierenprints ( zebra tijger luipaard giraf) of hartjes beetje wat de tieners van nu leuk vinden

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De eerste presentatie (met de nummers en kleinere foto's) is het prettigst om naar te kijken. De andere foto's knallen je toe, zodat je het bijna niet meer goed ziet door alle kleuren/motieven.

    BeantwoordenVerwijderen