zondag 17 januari 2010

Dromenquiltdag in Kerkrade.

Zaterdag 16 januari was de allereerste dromenquiltdag die in het Zuiden werd georganiseerd. Het was een ontzettend gezellige en productieve dag. Jopie's is op de Limburgse kaart gezet dankzij de tomeloze energie die Marie-Jozé erin heeft gestoken. Alles was tot in de puntjes door haar georganiseerd. En mede dankzij de geweldige medewerking van Mathilde van Naaimachinehandel Totaal en het enthousiastme van de grote groep quiltsters die was gekomen.

Er is heel hard gewerkt. Er was zoveel motivatie ... geweldig! Er werden ook tips uitgewisseld. Jossie is de hele dag met de miles-a-minute techniek bezig geweest en had al snel drie andere quiltsters besmet met deze leuke techniek.

Rond de middag kwam de pers van het Limburgsdagblad langs en maandag staat er dus een stukje (met foto!) in de krant.

Marie-Jozé heeft een aantal winkels enthousiast gemaakt en hun medewerking gekregen. Twee long-armquiltsters hebben aangeboden een aantal tops door te quilten en de eerste vijf zijn vanmiddag dan ook meegegeven om te worden doorgequilt. De hele dag door werden we met koffie, thee, frisdrank, broodjes, koek en belgische bonbons verwend. Aan het eind van de dag was er de show-en-tell en de balans was 20 tops en quilts. En er zijn er nog een aantal onderweg.

Kortom een geweldig geslaagde dag die zeker herhaald zal worden..... Er is ook al een fotoalbum aangemaakt met foto's die tijdens deze eerste dromenquiltdag in het zuiden zijn gemaakt. Die foto's kunt u hier bewonderen.

2 opmerkingen:

  1. Het was een superdag, beter nog dan we hadden durven dromen. Daar moet echt een vervolg op komen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heb de fotos al bij iemand gezien, wat een enig dag is dat geweest.
    Jammer dat ik zover weg woon, had er graag bij geweest.
    Gr Joke

    BeantwoordenVerwijderen