maandag 18 januari 2010

Ontmoetingsplek.

Dit web-log is natuurlijk al een plek waar informatie staat over van alles en nog wat. En natuurlijk kan iedereen hier een reactie achterlaten. Maar er is niet echt contact. Met elkaar van gedachten wisselen is er niet bij.

Een paar keer per jaar ontmoeten we elkaar op dromenquiltdagen. Niet iedereen is in de gelegenheid naar zulke dagen te gaan. En hoe fijn het ook is om naast de bezigheden voor zo'n goed doel.... af en toe een babbeltje maken .

Hoe regel je dan toch dat mensen elkaar kunnen ontmoeten en waar over de dromenquilts gekletst kan worden. Die vraag werd gesteld en er ontstond een idee. We weten natuurlijk niet of het zal aanslaan maar we gaan een poging wagen. Gisteren tijdens de eerste dromenquiltdag in Kerkrade hebben we het idee wereldkundig gemaakt en kreeg de dromenquiltdag van Marie-Jozé de primeur.

Er is een klein forum aangemaakt waar iedereen die de Stichting Jopie's Dromenquilt een warm hart toedraagt, iets te vertellen of te showen heeft kan neerzetten. Maar ook onderling contact zoeken, tips uitwisselen, vragen stellen... het kan allemaal in het Jopie's Dromenquilt forum.


Door op onderstaand logo te klikken komt u terecht bij het forum. Het is een openbaar forum. Iedereen kan meelezen. En als u iets wilt vertellen, dan moet u zich registreren. Dus tot ziens op ons dromenquiltforum.

Image and video hosting by TinyPic

Geen opmerkingen:

Een reactie posten