maandag 3 mei 2010

Dromenquiltdag in Veldhoven (Brabant).

Afgelopen weekend heeft Dory bij Q-Wish in Veldhoven een demonstratie paperpiecing gehouden en gelijk de stichting Jopie's Dromenquilt gepromoot. Zoals jullie weten draagt Q-Wish Jopie's een warm hart toe. Nu is het plan ontstaan om een Dromenquiltdag bij Q-Wish te houden in oktober.
Q-Wish stelt de lesruimte daarvoor ter beschikking. Het is een mooie ruimte die prima geschikt is voor het houden van een dromenquiltdag. Het kan op een zaterdag en er is voldoende parkeerplaats. Er is een strijkplank, ruimte voor snijmatten en stoffen en plek voor ca. 15 mensen.

Er zijn drie zaterdagen waarop het mogelijk is 9, 16 en 23 oktober 2010! Veldhoven ligt een paar kilometer ten westen van Eindhoven.

Het is geweldig dat er nu in verschillende delen van Nederland een dromenquiltdagen georganiseerd worden. Na Limburg, het midden van het land is nu Brabant aan de beurt. Dus woont u in de buurt van Veldhoven en wilt u meehelpen de droom van Jopie waar te maken? Geef u dan op en laat dan gelijk even weten naar welke zaterdag uw voorkeur uitgaat 9, 16 of 23 oktober 2010.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten