zondag 12 september 2010

Zoveel enthousiasme.

Er komen veel mailtjes binnen bij de stichting van quiltsters die zich (willen gaan) inzetten voor Jopie's. Heel verschillende mailtjes. Over het maken van dromenquilts; het hebben van stof; het aanvragen van folders; het ter beschikking stellen van quilts voor de verkoop en het maken van leuke dingetjes.
De afgelopen week ontvingen we het mail van Corrie waarover hier al een stukje is geschreven. Maar ook van Aukje die bezig is met een dromenquilt en die om folders vroeg omdat er 25 en 26 september een quiltexpositie in de Vermaning (doopsgezinde kerk) in Stiens is en ze ook daar graag aandacht voor de stichting wil vragen.

Afgelopen vrijdag ontvingen we van Margeeth een tas vol geweldig mooie quilt(je)s die we mogen gebruiken voor de verkoop.


Van Els kregen we een foto met de quiltstof die Coby heeft geschonken aan de stichting.


En wat te denken van deze foto's?
Allemaal gemaakt door Anne.
Anne schrijft zelf:
"Net voor mijn vakantie was ik ook druk bezig en daarna ook, maar nu is mijn doel klaar................. 1000 zakdoekhoesjes voor Jopies. Ik zal een mandje bij de kapster, dierenarts, schoonheidspecialist, enz. neerzetten."


Kortom het gonst van de activiteiten voor de stichting. We zijn echt een stichting door en voor quiltsters die zich allemaal in willen zetten om de droom van Jopie waar te maken.
Nieuwsgierig geworden? Misschien tijd om even een bezoekje te brengen aan onze webwinkel. Daar staat nog veel meer in.

1 opmerking:

  1. Oooooh, wat is Anne bezig geweest, geweldig hoor. Ik hoop voor haar dat ze allemaal verkocht worden. En Coby en Margreet ook geweldig jullie bijdrage.

    BeantwoordenVerwijderen