vrijdag 1 april 2011

Opbrengst publicatie Telegraaf.

Dinsdag en woensdag stond het mailverkeer niet stil. Het is nu beduidend rustiger geworden. Het zal inmiddels 'oud' nieuws zijn.

Omdat het wel handig is om te weten wat zo'n publicatie teweeg brengt, hebben we eens geïnventariseerd wat het ons heeft opgeleverd.

aanvragen: 7
nieuwe forumleden: 1
dromenquiltmaaksters: 4
stofdonaties: 8
uitnodigingen TV-programma: 1
geldelijke donaties: 1
uitnodigingen vermelding site: 1

Wij hadden zelf veel meer aanvragen verwacht. Van een publicatie in een landelijke krant verwacht je toch wel iets. Natuurlijk zijn we blij met nieuwe quiltsters en met alle stofdonaties, maar het aantal aanvragen kan nog een heel stuk hoger.

Wij hopen op nog meer aanvragen. Er zijn, jammergenoeg, nog veel zieke kinderen.

3 opmerkingen:

 1. Jammer dat er niet meer respons is gekomen, maar aan de andere kant heeft het wel resultaat gehad, toch?
  En, er zijn nog een heleboel regionale kranten die misschien ook wel een artikel willen plaatsen over Jopies Dromenquilts, misschien een idee?
  Wie weet krijg je dan een prachtige kettingreactie. Veel succes verder met reclame maken voor de Stichting.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zie het positief, iedere reactie is er 1. Vandaag een uilenblok gemaakt, neem hem vanavond mee naar mijn quiltgroep, om te vragen of o.a dit blok onze droomquilt voor jullie kan worden. Zo niet, dan komt mijn blok zoiezo jullie kant op.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Anita: de kettingreactie is aardig op gang gekomen. Er worden momenteel veel dromenquilts uitgegeven, het is gewoon hard werken!
  Brigitte: zeker zien we het positief en we zijn blij met elke aanvraag, misschien zelfs wel een ietsiepietsie te vroeg geklaagd... Ik ben benieuwd hoe je uilenblok eruitziet. Alvast bedankt.

  BeantwoordenVerwijderen