maandag 4 april 2011

Bestuurswisseling en nieuwe beheerder webwinkel.

Met terugwerkende kracht (1 maart) is het officieel. Ingrid Mulder heeft het secretaris-stokje van Yvon Leeuw-Oudenaarde overgenomen. Alle officiƫle papieren zijn inmiddels bij de Kamer van Koophandel ingediend en verwerkt.

Helaas kon Yvon niet naar de dromenquiltdag in Zutphen komen en hebben we dus niet officieel afscheid van haar kunnen nemen. In onderling goed overleg hebben we nu besloten dat ook maar zo te laten. Yvon gaat ons sowieso niet helemaal verlaten, een aantal contacten blijft zij doen en als er ergens een interview gegeven moet worden, dan zullen we dat haar zeker vragen.

De webwinkel wordt binnenkort overgenomen door Bettina Bakker. Ze zal straks alles van de webwinkel in huis hebben, het versturen voor haar rekening nemen en ook de correspondentie voeren. Voor u blijft alles hetzelfde. Berichtjes vanuit de webwinkel worden naar Bettina Bakker doorgestuurd en vanaf daar neemt zij de taak op zich.

Een hele verlichting voor het bestuur. Wij zijn daar dan ook heel erg blij mee. Binnenkort plannen we een datum om het ook daadwerkelijk over te dragen. Alvast bedankt Bettina!

Heeft u al gezien dat onlangs de webwinkel weer bijgewerkt is? Er is weer heel wat te koop.
Een kleine greep uit het assortiment. Tassen, kleine quiltjes, babyquiltjes, grote quilts, art, kortom: te veel om op te noemen.

http://hobby.marktplaza.nl/handwerk/Handtas-10-14627865.htm

http://huis.marktplaza.nl/decoratie/Babyquilt-2-14624935.htm

http://huis.marktplaza.nl/decoratie/Herfstquilt-14629327.htm

Geen opmerkingen:

Een reactie posten