donderdag 7 april 2011

TV Gelderland leest ook de krant…

En omdat ze dinsdag opnamen maakten in Nunspeet, waren ze geïnteresseerd in Jopie en haar Dromenquilts. Vorige week belden ze, té ongeduldig om ons antwoord op hun mail af te wachten. Spijkers met koppen slaan, zullen ze wel gedacht hebben. En dat deden ze. Dinsdagmiddag om 13.00 uur zijn ze geweest en hebben ze Jopie geïnterviewd. Spannend!

Omdat Heleen en Ingrid die ochtend toch bij Jopie waren, konden ze 's middags mooi de achtergrond opvullen. Zij zitten op de bank, druk bezig lintjes aan matrushka's te zetten (zonder naald!) en quilts af te biezen (die allang gebiesd zijn!).

De opnamen kostten al met al een half uurtje. Daarvan wordt morgen 40 seconden uitgezonden! Nieuwsgierig? Stem dan morgenavond om 18.20 uur af op TV Gelderland, “Hallo!?”. Ook op dat tijdstip te volgen via internet: TV Gelderland Live. De uitzending duurt tot 18.55 uur. Het programma wordt die avond elk uur herhaald.

Inmiddels is de uitzending ook te bekijken bij Uitzending Gemist. Van 22:10 tot 22:46 (36 seconden dus) gaat het over de dromenquilts.

De filmsterren met crew:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten