woensdag 30 mei 2012

Doorquilten in juni.

De meeste quiltsters vinden een top maken het leukst. En dat komt nu helemaal goed uit!

Anne Kipping heeft een geweldig aanbod voor ons allemaal. Heeft u nog een top voor een dromenquilt liggen? Of een top die bijna af is?
Als Anne 'm in juni krijgt, neemt zij het quiltwerk voor haar rekening. Dan kunnen we in de herfst weer met een verse voorraad beginnen. Het uitgeven van quilts gaat namelijk hard!

Laten we Anne overstelpen met tops! Lever de top bij haar in mét achterkant zo'n 10 cm breder en langer dan de top en (stof voor) biezen erbij, dan kan Anne aan het quilten. Voor vragen kunt u Anne Kipping altijd even mailen. Heeft u geen stof voor de achterkant of voor de biezen? Dan kunt u ook altijd even met ons overleggen.

Half mei is er weer een quiltgroep bij elkaar geweest. Hieronder het verslag van Rudy:

LiaV, Tinie, Jopie en Rudy hebben een dagje blokken weggewerkt bij Ans. De dag begon natuurlijk met koffie met iets lekker erbij.
Daarna de machines op tafel en aan de slag. Alles begon met blokken bij elkaar zoeken voor de eerste top. Toen dat gebeurd was kon Ans beginnen met het snijden van de stroken. De dames kropen achter de machine en het dagje naaien was begonnen. Er zijn twee hele tops gemaakt en vier tops afgemaakt waar de borders nog aan moesten, kortom er is erg hard gewerkt op deze dag.

Dankjulliewel dames! Ze zijn weer prachtig!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten