maandag 21 mei 2012

Dromenquiltbee bij Cordi in Groningen.

Een kijkje in de winkel van Cordi Atelier.
Overal in het land zijn groepjes dames bezig om quilts voor de zieke kinderen te maken. Op 9 mei mochten we een kijkje nemen bij de dromenquiltbee Cordi-Atelier in Groningen. Dit was de laatste bijeenkomst voor de zomervakantie. Na de zomer gaan ze weer door. De data waarop zal op hun website komen te staan.

Anni Dijkstra van Cordi Atelier stelt de ruimte, koffie, thee en wat lekkers beschikbaar voor deze ochtenden.
De dames WietekeW, DinekeU, AnnieG, TinieE, GeaS, OlgaH, CobyP, InekeK, InekeW en FreekeP waren vandaag aanwezig en hebben hard gewerkt. Het is een gezellige groep dames. Hieronder een paar foto's.
werkoverleg tussen 
DinekeU, AnnieG en TinieE
zo moet het wordenbies vastzetten door 
InekeK, InekeW zoekt de juiste 
tas
In dit fotoalbum zijn alle foto's te zien van deze ochtend.We kregen de vraag aan welke quilts op dit moment een tekort is. Die vraag kunnen we vaak niet beantwoorden, maar nu wel. De voorraad is namelijk nog nooit zo laag geweest.
In de eerste 4 maanden van dit jaar zijn 61 dromenquilts aan jongens uitgegeven. Terwijl er aan meisjes 'slechts' 28 dromenquilts uitgegeven zijn. Op dit moment zouden we graag de voorraad willen aanvullen met de grote maat jongensquilts (140x200cm).

Het was een enorm gezellige ochtend. Dankjulliewel voor al jullie bijdrages, alle mooie quilts en voor de gezelligheid. Tot de volgende keer?!

1 opmerking:

  1. Super... Fijn dat er zoveel groepen zijn die bezig zijn voor zieke kinderen.

    BeantwoordenVerwijderen