zaterdag 15 december 2012

Dromenquiltdag Zutphen.

Het is alweer een tijdje geleden, maar het was gezellig! We hadden een andere ruimte tot onze beschikking, weliswaar kleiner, maar goed licht. En dat is ook wat waard. We kregen veel bezoekers die de show-and-tell van 15.00 uur afwachtten. Daar zijn 49 quilts getoond en 15 tops. Wat een grote stapel is dat!


De verkopen verliepen ook heel goed! Veel quiltsters zijn met mooie lapjes en handwerkboeken/-bladen naar huis gegaan. Fijn dat er ruimhartig gedoneerd wordt én fijn dat er ruimhartig gekocht wordt!

Er zijn veel stoffen met de quiltsters naar huis gegaan, dus daar verwachten we weer veel quilts van!
Elke dromenquiltdag nemen we effen stoffen mee om te gebruiken als biezen/borders of afwerkbies. Dat maakt het makkelijker om verschillend gekleurde blokken in een quilt te verwerken. De effen stoffen zijn níet bedoeld voor de achterkant. Is ook een beetje saai voor een ziek kind. Bovendien hebben we voor de achterkanten voldoende gedoneerde stoffen. Effen stoffen willen we graag blijven inkopen, daarom vragen we de quiltsters met klem die stoffen niet voor de achterkant te gebruiken. Alvast bedankt!

Wilt u alle foto's van de dromenquiltdag zien? Kijk dan eens in dit fotoalbum. Helaas staan er nogal wat xxx in plaats van een naam. Kent u iemand van de foto's? Uzelf wellicht? Wilt u dat dan aan ons doorgeven? Dan passen we dat zo snel mogelijk aan.

Aan de zijkanten van dit blog, links en rechts is het een en ander aangepast. Dubbele verwijzingen zijn weggehaald en er is een zoekfunctie bijgekomen. De webwinkel kan nu aangeklikt worden met een plaatje. Krijgen we het nóg drukker met de verkopen... Misschien zoekt u nog wel een (kerst)cadeautje!

Ook hebben we de pagina's Quilts maken/wassen en Donateurs bijgewerkt. Het gaat dan vooral om het kopje: Eens gedoneerd, blijft gedoneerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten