maandag 31 december 2012

Oudejaarsdag.

We hopen dat iedereen de kerstdagen fijn gevierd heeft. Dat de liefde tussen mensen bovenaan stond en blijft staan.

Op oudejaarsdag kijken we graag terug op het afgelopen jaar. Nederland is erg vrijgevig geweest. Dat hebben we wel gezien bij de acties van Serious Request. Leuke acties, lieve acties, ludieke acties, ontroerende acties. Waar een klein land groot in kan zijn! Wij hebben van het Dichterbijfonds van de Rabobank te Nunspeet een mooie donatie mogen ontvangen. Maar meer donaties zijn van harte welkom! Er zijn het afgelopen jaar zo enorm veel dromenquilts uitgegeven. En dat kost nou eenmaal geld...

Als we in 2013 weer zoveel aanvragen krijgen, dan hopen we aan alle aanvragen te kunnen voldoen.

Een actie van Lia en Cora, die al in 2012 gestart is, maar in 2013 gewoon verder gaat, is een maandelijkse bijeenkomst van een aantal quiltsters bij Da's Tof. Op 19 januari staat de volgende bijeenkomst gepland. Hier (klik) kunt u er meer over lezen en foto's kijken. We hebben de foto's ook opgenomen in ons fotoalbum (klik). Dankjewel Magda, voor je enthousiasme en het beschikbaar stellen van de ruimte!

Rudy is ook een heel leuke actie gestart! Samen met de kinderen van groep 8 van de Parkschool in Zwolle hebben ze blokken gemaakt. Rudy heeft de top afgemaakt en die is heel leuk geworden. Dankjullewel, kinderen en Rudy!


Rest ons u allemaal een fijne jaarwisseling en een goed begin van 2013 te wensen!

2 opmerkingen:

 1. Wij: Angus , Simba en ik, willen jullie alvast, een heel goed uiteinden toewensen van 2012 en voor 2013 veel liefde, gezondheid en geluk en veel handwerkplezier, en dat we veel van elkaar mogen leren en genieten van al het moois wat op de blogjes komt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wens jullie een heel goed, gezond en gelukkig(makend) 2013 toe!!
  Een nieuw jaar, waarin jullie je fantastische werk hopelijk onverminderd voort zullen kunnen zetten.
  Hartelijke groetjes,

  Jeanneke.

  BeantwoordenVerwijderen