maandag 29 april 2013

Terugblik op de dromenquiltdag van 20 april.

Meer dan een week geleden is het al. Maar daarom niet minder geweldig. Het was een dag met veel gezelligheid. Veel lekkers (bedankt koekenbakkers!). Veel aanloop door ge├»nteresseerden, mede daardoor goed verkocht! Tinie mocht zelfs een interview voor de radio weggeven. En er zijn heel veel quilts en een paar tops ingeleverd. We zijn nog steeds bezig om ze in de juiste fotoalbums te plaatsen! Inmiddels zijn de foto's van de dag in het evenementenalbum te vinden en de ingeleverde dromenquilts zijn bij de voorraad toegevoegd.

Er zijn zesenzestig quilts ingeleverd. Dat ziet er zo uit:
Een prachtig gezicht, al die vrolijke kleurtjes.

Helaas hebben we moeten constateren dat er een aantal quilts zijn die qua maat en afbeelding niet goed bij elkaar passen. In uitzonderlijke gevallen worden die wel eens uitgegeven, maar niet zo heel regelmatig. Het kan dus zijn dat ze langere tijd op voorraad blijven.

Ook zijn er zijn acht tops getoond. Vijf daarvan zijn weer met de maaksters mee naar huis gegaan. In verband met de bezuinigingen hebben we gevraagd wie er wilde quilten, maar daar heeft zich niemand voor opgegeven. Twee quiltsters (Cuny en Christina) hebben nu een aantal tops onder handen om er quilts van te maken. Daar zijn ze nog wel een poosje mee bezig. Hierbij nogmaals een oproep: Wie wil er graag quilten? Zolang er voldoende voorraad is van quilts zullen de ingeleverde tops helaas moeten blijven liggen.

Wij wensen heel Nederland morgen een zonnige oranjedag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten