dinsdag 7 mei 2013

Quiltwedstrijd en donaties.


Quiltwedstrijd.
Galerie De Naaidoos te Nieuw Buinen heeft een quiltwedstrijd uitgeschreven tbv Jopie's Dromenquilt! Op hun site kunt u precies nalezen hoe een en ander in zijn werk gaat. Wij zien uw creaties met grote belangstelling tegemoet.
Gedoneerde stoffen.
Tijdens de afgelopen dromenquiltdag hadden we alvast een gedeelte bij ons. En wat was dat dan? Dat was een klein gedeelte van de geschonken stoffen door Handwerkhuis Hannet Leussink te Winterswijk. Deze stoffen zijn via Willem en Ruth bij ons terecht gekomen. Heel handig voor achterkanten! Bedankt!

Fondsenwerving.
Helaas is de actie Kroonappels voor ons op niets uitgelopen. Daarom hebben we tijdens de afgelopen dromenquiltdag gevraagd of iemand zich zou willen inzetten om fondsen te werven of misschien ideeën had om fondsen aan te schrijven. Zo is bijvoorbeeld het Anjerfonds genoemd. Nu heet dat het Prins Bernhard Cultuurfonds. Onze stichting valt niet onder cultuur. Heeft u nog goede ideeën? Wij horen het graag. En als u zelf aanvragen wilt indienen? Heel graag! Misschien bij plaatselijke fondsen? Benodigde (financiële) gegevens kunnen wij natuurlijk verstrekken!

Vaak moet je als stichting ook weer in het bezit zijn van bepaalde "keurmerken". Die hebben we niet omdat een lidmaatschap jaarlijks geld kost. De belastingdienst heeft ons al een "keurmerk" gegeven. ANBI. Jammer dat dat niet overal voldoende is.

5 opmerkingen:

 1. schitterend initiatief. Ik ga zeker een blok maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fantastisch plan uit de koker van de Naaidoos!
  Ik ga kijken wat ik kan bijdragen.
  Groetjes,

  Jeanneke.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jullie zijn op zoek naar ideeën om geld bijeen te halen. Hier in Zwolle hebben ze kistjes waar je de flessenbonnetjes in kunt gooien voor een goed doel. Het zijn misschien geen grote bedragen wat er uiteindelijk uitkomt, maar alle beetjes helpen. Ik wil hier wel een keer voor jullie doen bij de plaatselijke supermarkt.

  Groeten Erna

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Erna,
   Dat zou fantastisch zijn! Kleine bedragen zijn zeker ook zeer welkom. Voor elke € 6,75 kunnen wij weer een quilt opsturen.
   Als er nog meer mensen zijn die dit voor ons willen doen? We horen het graag!
   Ik hoop dat je dit leest Erna, ik heb namelijk geen e-mailadres van je.
   Met vriendelijke groet, Ingrid Mulder.

   Verwijderen
 4. Hallo Ingrid,
  Ik heb het gelezen en ga er mee aan het werk. De ervaring is dat er over het algemeen boven de 50 euro wel aan flessenbonnen wordt gedoneerd.
  Ik zal een mooi tekstje voor jullie maken en daar ophangen.

  Groeten Erna

  BeantwoordenVerwijderen