maandag 17 maart 2014

Forum / Sari / Dromenquiltdag / Koningsdag

Forum.
Op ons forum tonen we alle uitgegeven dromenquilts. Het forum wordt niet zo vaak bezocht en er zijn bijna geen reacties. Logisch. Zo gemakkelijk gaat dat niet. Daarom verlaten we het forum vanaf 1 april en tonen vanaf dan alle uitgegeven quilts op deze site.

Deze week viert Sari haar jubileumweek. De dinsdag en woensdag zijn speciaal ingericht voor alle dromenquilts die er gemaakt zijn. Heeft u ook een blokje gemaakt en nieuwsgierig waar het in een quilt verwerkt zit? U bent van harte welkom om te komen kijken. Wel even aan Sari melden dat u komt: sari.oene@hetnet.nl.
Ook als u niet meegewerkt heeft aan de dromenquilts kunt u ze komen bewonderen. Op vrijdag 21 maart en zaterdag 22 maart bent u welkom bij Sari te Oene en de Witte Pimpernel te Oene. Wellicht tot ziens daar.

Dromenquiltdag.
Op 12 april organiseren Bettina en Anne een dromenquiltdag in Zutphen. Heeft u zich al opgegeven om mee te helpen? Een mailtje naar Bettina is voldoende. Geeft u dan ook even door hoeveel tussenvulling u denkt nodig te hebben? Wilt u gewoon even langskomen. Dat kan ook! Van 10.00 uur tot 15.30 uur bent u van harte welkom.

Koningsdag Ommerkanaal.
Op 25 en 26 april bent u van harte welkom om een kleine quilttentoonstelling en verkoopstand te bezoeken in het Buurthuis van Ommerkanaal. Wij zullen daar ook zijn met een verkooptafel. Op vrijdag van 10.00 tot 21.00 uur en op zaterdagmorgen van 9.00 tot 13.00 uur.

1 opmerking:

  1. Jammer, ik ben een trouwe kijker. Maar als ik het voortaan hier kan zien is het ook goed.

    BeantwoordenVerwijderen