zaterdag 22 maart 2014

Jubileum Sari

Afgelopen dinsdag en woensdag waren speciale dagen voor de Stichting en voor alle quiltsters die meegewerkt hebben aan de dromenquilts. Dinsdagochtend waren Rudy ten Hof en Jopie Bouwman namens de stichting aanwezig. Op woensdagmiddag waren Tinie Evers en Ans Gentenaar er.

Hieronder een verslag van Rudy:

We werden zeer hartelijk ontvangen met koffie en wat lekkers erbij. We hebben even zitten praten en laten uitleggen wat precies de bedoeling was. Sari nam eerst het woord en daarna gaven ze het woord aan mij.
Van Sari kregen we de uitleg over de olifanten. Dat vond ik wel heel erg mooi. De olifant staat in het algemeen symbool voor kracht, trouw, goede herinnering en geduld.

Vandaar dat er ook veel Olifanten te zien zijn. De quilts zijn werkelijk schitterend en het groepje dames dat aanwezig was vonden alles zeer indrukwekkend wat er verteld werd over de Stichting. Dit alles is natuurlijk een schitterende actie van hun 25-jarig bestaan en daar dan Jopie's bij te betrekken om daar Dromenquilts voor te maken. Wij hebben natuurlijk alle dames, Sari en de Witte Pimpernel bedankt voor deze prachtige actie.
Van verschillende dames de toezegging gekregen om blokken te gaan maken voor Jopie's.
We hebben een kleine modeshow gezien en ik ga zeker terug om kleren te kopen!

Rudy.

Alle quilts zijn volgende week ook nog te zien bij Sari en De Witte Pimpernel, maar dan zijn de openingstijden weer normaal, zie de betreffende websites. In ons fotoalbum kunt u alvast een aantal quilts zien: Fotoalbum evenementen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten